Барбекью соус

  • Онцлог: Махны жинхэнэ амтыг тодотгон гаргадаг. Чихэрлэг, халуун амт, ил гал дээр болгосон мэт амталгаа нь ижил хэмжээнд боловсруулагдсан тул хоорондоо төгс зохицсон мэдрэмжийг өгнө.
  • Зориулалт: Уураар жигнэж болгосон болон грилдэж шарсан маханд хэрэглэнэ. Мөн мах болон загасыг даршилж амтлахад хэрэглэнэ. Бургер, пицца, шарсан төмс, тахианы далавчны амталгаанд төгс зохицоно.
  • Хэмжээ: 470 гр.
  • Хадгалах хугацаа: 12 сар. Хадгалалтын горим: 75%-иас ихгүй агаарын чийгшилтэй газар 0 °С – +25°С хэмд хадгална.Бүтээгдэхүүнийг задалснаас хойш +2°С – +5°С. хэмд 30 хоног хүртэлх хугацаанд хадгална.
Category: Tag: