Бальзамик соус

  • Онцлог: Бальзамик соус нь хоолны амтыг төгс нөхөж, тансаг амтыг эрэлхийлэгч хэн бүхний хэрэгцээг бүрэн хангаж мэдрүүлж өгдөг. Найрлагандаа А, В витамин агуулдаг бөгөөд бальзамын цуу нь кальци, магни, зэс, цайр, натри гэсэн элментүүдийг өөртөө агуулсан байдаг. Чихэрлэг-исгэлэн, жимсний амттай дарс, хадаасан ургамал болон корицы амтагдсан амталгаатай, хар хүрэн өнгөтэй.
  • Зориулалт: Салат, үндсэн хоолонд топпинг маягаар хэрэглэх, буратто бяслагтай хослуулан хэрэглэхэд хамгийн тохиромжтой. Загас, үхэр, гахай, тахианы мах зэрэг бүх төрлийн махтай хоол, ногоо, жимс жимсгэнд нэмэлтээр ашиглаж болно. Мөн зайрмаг, жигнэмэгтэй амттанд нэмэлтээр чимэглэж үйлчилвэл маш амттай болдог.
  • Хэмжээ: 470 гр.
  • Хадгалах хугацаа: 12 сар. Хадгалалтын горим: 75%-иас ихгүй агаарын чийгшилтэй газар 0 °С – +25°С хэмд хадгална. Бүтээгдэхүүнийг задалснаас хойш +2°С- +5°С. хэмд 90 хоног хүртэлх хугацаанд хадгална.
Category: Tag: